Melkveebedrijf

Familie Buiting

In Zieuwent vind je het melkveebedrijf van de familie Buiting. Recent is de ligboxenstal uitgebreid door middel van een aanbouw. Dankzij deze uitbreiding hebben de koeien meer ruimte gekregen, maar ook meer comfort.

Gekozen toepassingen

  • Optima ligboxen met Durasoft koematrasen
  • Twist en lock veiligheidsvoerhekken

Meer ruimte en comfort

Melkveebedrijf Buiting

De aanbouw is namelijk voorzien van Optima ligboxen met Durasoft koematrassen. En de koeien laten duidelijk merken dat de nieuwe ligboxen met het nieuwe koematras hun voorkeur heeft!

Ook de nieuwe Twist en Lock veiligheidsvoerhekken maken het verschil in de stal. Deze voerhekken zijn niet alleen degelijk van kwaliteit, maar ze zijn vooral erg stil. Door het gebruik van geluidarm materiaal wordt een overmatige geluidsontwikkeling voorkomen tijdens het openen en sluiten van de vangspijlen. Dit geeft rust in de stal.

Al met al zijn de boer en de koeien blij met de nieuwbouw.

Meer weten over de Optima ligboxen, Durasoft koematrassen, Twist en Lock veiligheidshekken of heb je andere stalinrichting vragen? Neem dan contact op met Herm-Jan van Beek, onze Royal de Boer stalinrichting specialist 085-9020 211.

FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3194-bedrijfsreportage-LR-199.jpg

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f2777-bedrijfsreportage-LR-83

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten