FFW-_z6f2979-bedrijfsreportage-LR-138

Optimalisatie

Als je meer uit je bedrijf wil halen

Optimaliseren van je melkveebedrijf

Stalinrichting, techniek en automatisering

Wil je de prestaties van je veestapel verhogen? Wil je meer comfort voor je koeien? Of wil je de hygiëne verbeteren? Er zijn diverse thema’s op het gebied van het optimaliseren van je melkveebedrijf. Deel jouw optimalisatie vraagstuk met ons en wij adviseren je graag welke middelen je kan inzetten om je doel te bereiken.

Prestaties verhogen

Zoek je methodes om de prestaties van je veestapel te verhogen? Er zijn veel zaken die hieraan bijdragen. Koeien die zich comfortabeler voelen door betere ligboxen, klimaatbeheersing, voerhekken en dergelijke geven doorgaans meer melk. Het loont om te investeren in goede stalinrichting.

Wij adviseren je graag. Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

De veestapel is veranderd. Koeien zijn breder en groter dan voorheen. Nieuwe ligboxen zijn hierop ingericht en verhogen zodoende het comfort van koeien. Ook is er veel veranderd op het gebied van ons klimaat. De zomers zijn warmer en het voorkomen van hittestress is dan ook een belangrijk thema. Door de koe te koelen in plaats van de stal kan je veel bereiken. Op het gebied van comfort kan je ook denken aan koeborstels, voerhekken en dergelijke. Meer informatie? Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Herm Jan van Beek

Wil je je bedrijf optimaliseren door betere hygiëne? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor geavanceerde mesttechniek, FutureCow Voorbehandelborstel, liners en andere hygiëne artikelen. Wij adviseren je graag met welke middelen jij de hygiëne op je melkveebedrijf verbetert. Wil je meer informatie? Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Link naar leverancier

Je bedrijf optimaliseren door meer gebruik te maken van automatisering? Dat kan. Denk aan een melkrobot, voerrobot, mestrobot of CowScout. Dankzij het inzetten van slimme automatisering in de melkveehouderij kan je veel tijd besparen, maar ook het comfort voor de koeien verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Link naar leverancier

Waarmee kan ik je helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Haal meer uit je melkveebedrijf
Doeltreffende optimalisatie

Door optimalisatie van je melkveebedrijf kan je prestaties, comfort en efficiëntie verhogen. In het optimalisatie proces zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Of je nu wilt investeren in efficiënte melkapparatuur, het melkproces wilt stroomlijnen, de stalomgeving wilt verbeteren of andere optimalisatievraagstukken hebt, we staan klaar om je te adviseren.

Gericht advies
Ons team heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van melkveehouderij. We luisteren graag naar jouw specifieke doelen, uitdagingen en behoeften. Op basis daarvan kunnen we je gericht advies geven over de middelen en oplossingen die je kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Van stalinrichting tot stalhygiëne
Of het nu gaat om het verbeteren van je het melkproces, meer inzicht krijgen in je melkvee, meer comfort voor de koeien door betere stalinrichting of het verbeteren van de stalhygiëne. Bij Farmonie FarmTech kan je rekenen op een totaal aanbod en uitgebreid advies. Wij hebben de kennis en e ervaring om je te begeleiden bij het optimaliseren van je melkveebedrijf.

Doelgericht optimaliseren
Ons doel is om samen met jou de beste oplossingen te vinden die passen bij jouw bedrijf en jouw specifieke situatie. We begrijpen dat elk melkveebedrijf uniek is, en daarom streven we ernaar om maatwerkadvies te leveren dat aansluit op jouw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact met ons op en deel je wensen en vraagstukken met ons. We staan klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. Samen kunnen we jouw melkveebedrijf naar een hoger niveau tillen.

Farmonie Farmtech Concepten

Voor elke situatie de juiste toepassing

Werken met Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Wilp en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

Waarom Farmonie FarmTech

  • Beschikken over veel kennis en kunde
  • Dankzij onze 3 vestigingen zijn we altijd in de buurt
  • Kwaliteitsmerken: GEA / Royal de Boer / JAPY
  • Wij kennen onze klanten en zijn betrokken
  • Uitstekende service en 24/7 bereikbaar zijn is de norm

Offerte aanvraag

Subtitel

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze optimalisatie voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Titel Offerte aanvraag

Magazine

Boordevol info en inspiratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,