FFW-_z6f3137-bedrijfsreportage-LR-185.jpg

Van melkwinning tot veemanagement

Farmonie FarmTech levert kwaliteit en persoonlijk advies

Toepassingen in de melkveehouderij

Tegenwoordig vraagt het runnen van een melkveebedrijf meer dan boerenverstand. De prestaties, de koe gezondheid en het werkplezier worden door veel factoren bepaalt. Denk hierbij aan grote zaken als de melkwinningsinstallatie maar ook de ogenschijnlijk kleinere middelen als hygiëne artikelen maken een cruciaal verschil.

Bij Farmonie FarmTech bieden wij een totaalpakket aan voor de moderne melkveehouder.

Naar welke toepassing ben jij op zoek? Via deze pagina vind je de basis informatie, uiteraard voorzien wij je graag van meer uitleg en advies.

Melkwinning

Een melksysteem dat echt bij jouw bedrijf past

Het melksysteem is een cruciale factor voor de melkproductie en -kwaliteit van je melkveebedrijf. Wij zijn GEA dealer en bieden hoogwaardige melkmachines en -robots die uitblinken in comfort, hygiëne en productiviteit. Op deze pagina vind je informatie over verschillende mogelijkheden voor melkwinning. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Stalinrichting

Kies voor optimale koecomfort en koegezondheid

Een goede stalinrichting is van groot belang voor koecomfort en koegezondheid, maar ook voor het prettig en efficiënt kunnen werken in de stal. Dankzij de stalinrichtingproducten van Royal de Boer bieden wij een totaalaanbod aan hoogwaardige ligboxen, matrassystemen, voerhekken, drinksystemen, ventilatietechnologie en meer. Alles met als doel om de meest efficiënte en comfortabele stalinrichting te kunnen realiseren. 

Stalinrichting

Mesttechniek

Een schone stal dankzij betrouwbare mesttechniek

Het goed inzetten van mesttechniek is een vak apart. Als melkveehouder wil je een efficiënt systeem dat geschikt is voor jouw stal en zorgt voor effectieve mestverwijdering. Bij mesttechniek maken wij gebruik van de producten van Royal de Boer. Met hun uitgebreide ervaring hebben zij producten en adviesinstrumenten ontwikkeld om jou een betrouwbare en goed functionerende mestinstallatie te bieden.

Veemanagement

Haal meer uit je veestapel

Dankzij de kuddemanagementsystemen van GEA breng je jouw melkveebedrijf naar een nieuw level. Dankzij DairyNet en CowScout is het namelijk mogelijk om op een efficiënte manier de gezondheid van koeien en operationele processen monitoren en beheren. Voor zowel kleine als grote melkveebedrijven is kuddemanagement van toegevoegde waarde.

Veemanagement

Voertechniek

Mogelijkheden voor een efficiëntere voerstrategie

Een goed doordacht voersysteem draagt bij aan een betere voeropname en hogere melkproductie. Als melkveehouder kan je veel tijd kwijt zijn aan het zo optimaal mogelijk aanbieden van gemengde rantsoenen. Dankzij de voerrobots van GEA kan je nauwkeuriger je voerstrategie beheren én krijg je meer flexibiliteit in je dagelijkse werkzaamheden.

Namarkt artikelen

Kies voor optimale hygiëne in de melkveehouderij

Wij leveren hygiëne- en nazorgartikelen voor optimale prestaties op jouw melkveebedrijf. Met diverse filters, reinigingsmiddelen en dierverzorgingsproducten zorgen we voor een schoon bedrijf, gezonde koeien, verminderde ziektekiemen en verbeterde melkkwaliteit. Met onze ervaring vinden we de juiste producten die bij jouw bedrijf passen.

Namarkt artikelen

Werken met Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Apeldoorn en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

Wat hebben wij te bieden?

  • Beschikken over veel kennis en kunde
  • Dankzij onze 3 vestigingen zijn we altijd in de buurt
  • Kwaliteitsmerken: GEA - Royal de Boer - JAPY
  • Wij kennen onze klanten en zijn betrokken
  • Uitstekende service en 24/7 bereikbaar zijn is de norm

Klantverhalen

Farmonie FarmTech

Leer van de ervaringen van anderen
Een nieuwe melkstal, melkrobot, aanpassingen in je stalinrichting. Het zijn grootse veranderingen waarbij je de keuze goed doordacht wil maken. Wij hebben praktijkervaringen verzameld zodat jij dankzij collega melkveehouders kan ontdekken wat bij jou en je bedrijf past.