mesttechniek

Mesttechniek

Betrouwbare en goedwerkende mestinstallatie

Een schone stal dankzij betrouwbare mesttechniek

Van mestrobot tot mestmixer

Het goed inzetten van mesttechniek is een vak apart. Als melkveehouder zoek je een efficiënt systeem dat werkt in jouw stal en de mest goed opruimt. Op het gebied van mesttechniek maken wij gebruik van de middelen van Royal de Boer, dankzij hun jarenlange ervaring hebben zij producten en advieshulpmiddelen ontwikkeld. Dit alles met als doel om jou een betrouwbare, goed werkende mestinstallatie te bieden.

Mestrobot

De Auto-Scraper mestrobot van Royal de Boer is een betrouwbare en sterke machine. Deze robot werkt goed op verschillende soorten vloeren, zoals roostervloeren en emissiearme vloeren. In de afgelopen jaren heeft Royal de Boer de mestrobot voortdurend verbeterd, zowel op mechanisch gebied als op het gebied van slimme technologie. Hierdoor kan de robot nu ook omgaan met ingewikkeldere situaties en kunnen wij hem aanpassen naar wensen van de klant. Wat ooit een eenvoudig basismodel was, is nu uitgegroeid tot een geavanceerde mestrobot die het werk efficiënter en effectiever kan doen.


Kijk voor meer informatie op de website van Royal de Boer of neem contact op met onze verkoper.

Mestrobot

De mestschuivers van Royal de Boer zijn handige machines die speciaal ontworpen om het werk gemakkelijker te maken. Met deze schuivers wordt efficiënt en effectief de mest verwijderd van verschillende soorten vloeren. De mestschuivers van Royal de Boer zijn betrouwbaar en duurzaam, en ze worden steeds verder verbeterd om aan de behoeften van melkveehouders te voldoen. Wij adviseren graag welke mestschuiver geschikt is voor jouw bedrijf.

Op de website van Royal de Boer vind je meer informatie of neem contact op met onze verkoper.

Mestschuivers

Mestmixers zijn handige en efficiënte werktuigen die worden gebruikt om mest grondig te mengen voordat het wordt uitgereden. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat er drijf- en zinklagen ontstaan in de mestkelder. De mestmixers van Royal de Boer hebben een aanzienlijk hogere capaciteit dan een pomp, hierdoor gaat het mixen van de mestopslag aanzienlijk sneller. Met de mestmixers die wij leveren kan je sneller en efficiënter de mest mengen, wat zorgt voor een betere kwaliteit en een gemakkelijkere uitrijprocedure.

Op de website van Royal de Boer lees je meer over mestmixers of neem contact op met onze verkoper.

Mestmixers

Stel dat je als melkveehouder de ammoniak en methaan uitstoot van je bedrijf kan verminderen en tegelijkertijd de gewasopbrengst kunt verhogen, zou je daar interesse in hebben? Het is namelijk mogelijk dankzij de Manure Enrichter. Met de Manure Enricher van GEA kan je drijfmest verrijken met stikstof en omzetten in een efficiënte meststof die ook nog eens geschikt is voor precisiebemesting. Het resultaat is een speciale meststof genaamd NEO, die meer stikstof bevat maar minder schadelijke stoffen uitstoot. Dit kan de melkveehouderij helpen om beter voedsel te verbouwen, minder kunstmest te gebruiken en de landbouw duurzamer te maken. Meer weten over de Manure Enricher? Lees het artikel op melkvee.nl

GEA Manure Enricher

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact met mij op

Mesttechniek

Kies mesttechniek dat voor jou bedrijf werkt

Mesttechniek speelt een cruciale rol in de melkveehouderij. Het zorgt voor een efficiënte en hygiënische verwerking van mest, wat zowel goed is voor jou als melkveehouder, voor de koe en voor het milieu. Het is van belang dat je een vorm van mesttechniek kiest die ook echt werkt voor jouw bedrijf. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en adviseren je graag.

Van mestmixer tot mestrobot
Voor welke vorm van mesttechniek je ook kiest. Je wilt dat het:
- Je werk gemakkelijker maakt
- De stal hygiënisch en netjes houdt
- Past bij jouw type stal en vloer
- De koeien er geen hinder aan ondervinden

Om tot een melktechnieksysteem te komen dat hieraan voldoet komen we graag langs om de stal te bekijken. We geven dan heel gericht advies zodat jij over mesttechniek beschikt dat betrouwbaar is en past bij jouw wensen en jouw melkveebedrijf.

Royal de Boer
Om goede, betrouwbare mesttechnieksystemen te kunnen garanderen maken wij gebruik van het aanbod van Royal de Boer. Dankzij hun jarenlange ervaring heeft Royal de Boer producten en advieshulpmiddelen ontwikkeld waaronder:
- Mestrobot
- Mestschuivers
- Mestmixers

GEA
Op het gebied van mesttechniek biedt GEA de Manure Enricher aan. Met de Manure Enricher van GEA kan je drijfmest verrijken met stikstof en omzetten in een efficiënte meststof die ook nog eens geschikt is voor precisiebemesting.

24/7 service en kwaliteit  
Voor welke vorm van mesttechniek je ook kiest, wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.  Mocht er toch een storing optreden dan zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar en staan wij in direct voor je klaar. Goede service is voor ons van groot belang, want wij willen de partij zijn waar jij op kan bouwen.

Farmonie Farmtech Concepten

Voor elke situatie de juiste toepassing

Werken met Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Wilp en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

  • Beschikken over veel kennis en kunde
  • Dankzij onze 3 vestigingen zijn we altijd in de buurt
  • Kwaliteitsmerken: GEA / Royal de Boer / JAPY
  • Wij kennen onze klanten en zijn betrokken
  • Uitstekende service en 24/7 bereikbaar zijn is de norm

Klantverhalen

Farmonie FarmTech mesttechniek

Leer van de ervaringen van anderen
Een nieuwe melkstal, melkrobot, aanpassingen in je stalinrichting. Het zijn grootse veranderingen waarbij je de keuze goed doordacht wil maken. Wij hebben praktijkervaringen verzameld zodat jij dankzij collega melkveehouders kan ontdekken wat bij jou en je bedrijf past.

Offerte aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze mesttechnieken voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.