FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Koeltechniek

Voor optimale koeling en behoud van de melkkwaliteit

Optimale koeling

Dankzij Japy Tech

Als melkveebedrijf wil je een melktank die betrouwbaar is en de melkkwaliteit zo optimaal mogelijk houd. Om dit te kunnen garanderen zijn wij dealer van Japy Tech. Dit bedrijf met bijna 100 jaar ervaring, heeft de kennis en ervaring in huis om melkveehouders wereldwijd van de beste melkkoeltanks te voorzien. De melkkoelsystemen zijn uiterst nauwkeurig en voldoen aan de specifieke behoeften van melkveehouders, voor optimale koeling en behoud van de melkkwaliteit.

Melkkoeltank

Kies je voor een melkkoeltank van Japy Tech dan kies je voor een betrouwbare en duurzame melkkoeltank. Bij Japy Tech staan innovatie en precisie voorop en dat zie je terug in de producten. De internationale certificeringen:
- ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem)
- ISO 14001 (milieumanagement)
laten zien dat de melkkoeltanks van Japy Tech aan de hoogste kwaliteits- en milienormen voldoet. 

Meer weten over de melkkoeltanks van Japy Tech? Neem een kijkje op hun website of neem contact op met onze verkopers.

Japy Tech

Waarmee kan ik je helpen?

Neem contact met mij op

Voordelen van onze Japy koeltechniek

JAPY TECH heeft met bijna 100 jaar aan ervaring een schat aan expertise opgeleverd. Zij zijn als het ware pioniers in de bouw van tanks met erkende kwaliteiten. Japy Tech kan dankzij hun jarenlange ervaring betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun producten garanderen.

Wat JAPY TECH onderscheidt, is hun voortdurende focus op innovatie en precisie. Ze blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, wat resulteert in wereldwijd gedistribueerde melkkoelsystemen die uiterst nauwkeurig zijn en voldoen aan de specifieke behoeften van melkveehouders. Hierdoor kunnen melkveehouders vertrouwen op een optimale koeling en behoud van de melkkwaliteit.

Japy Tech heeft een wereldwijd distributienetwerk waarmee ze melkveehouders over de hele wereld bereiken en ondersteunen. Deze wereldwijde aanwezigheid stelt hen in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van klanten, waar ze zich ook bevinden.

Kortom, dankzij Japy Tech kunnen wij melkveehouders hoogwaardige, betrouwbare en effciënte melkkoelsystemen bieden die de groei en het succes van jouw melkveebedrijf ondersteunen.

Waarom zou je kiezen voor de koeltechniek van Japy Tech?

  • Ervaring: Met bijna 100 jaar ervaring is Japy Tech zeer deskundig.

  • Innovatie: Japy Tech gebruikt moderne technologie voor nauwkeurige melkkoelsystemen.

  • Certificeringen: Japy Tech heeft kwaliteits- en milieustandaarden.

  • Wereldwijde distributie: Japy Tech levert wereldwijd

  • Klantgericht: Japy Tech biedt goede service en ondersteuning.

Farmonie Farmtech Concepten

Voor elke situatie de juiste toepassing

Werken met Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Wilp en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

  • Beschikken over veel kennis en kunde
  • Dankzij onze 3 vestigingen zijn we altijd in de buurt
  • Kwaliteitsmerken: GEA / Royal de Boer / JAPY
  • Wij kennen onze klanten en zijn betrokken
  • Uitstekende service en 24/7 bereikbaar zijn is de norm

Klantverhalen

Farmonie FarmTech Veemanagement

Leer van de ervaringen van anderen
Een nieuwe melkstal, melkrobot, aanpassingen in je stalinrichting. Het zijn grootse veranderingen waarbij je de keuze goed doordacht wil maken. Wij hebben praktijkervaringen verzameld zodat jij dankzij collega melkveehouders kan ontdekken wat bij jou en je bedrijf past.

Offerte aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze veemanagementsystemen voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.