Al tientallen jaren

de partner voor de moderne melkveehouder

Farmonie FarmTech staat bekend als dé aanbieder van totaalpakketten op het gebied van melkwinning en stalinrichting voor de moderne melkveehouder. Dat word je niet maar zo, daar gaan vele tientallen jaren aan ervaring, kennis en kunde aan vooraf. Hoe is Farmonie FarmTech het bedrijf geworden wat het nu is?

Farmonie FarmTech kent haar oorsprong in verschillende familiebedrijven. Stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren actief zijn in de melkveehouderij.

Historie Farmonie FarmTech
Samen sterk voor de melkveehouderij

2018 
In 2018 is Farmonie opgericht. Deze naam werd gegeven toen MCO uit Lichtenvoorde en de firma Alferink uit Wilp samen gingen werken. Zowel MCO als Firma Alferink hadden al veel historie in de melkveehouderij. Zo was de Firma Alferink al sinds 1868 werkzaam als smid en leverden alle benodigdheden op het boerenbedrijf. Met de komst van de melktechniek kwam hier de specialisatie op dit vakgebied bij. Een heel natuurlijk proces waarin zij meebewogen met de melkveehouderij.

2000 
In het jaar 2000 werd Farmonie uitgebreid met de komst van Schipper Farmtech. Ook dit familiebedrijf kent haar oorsprong in de hoefsmederij en heeft ook haar weg gevonden richting de melkveehouderij. Met ruim 75 jaar aan ervaring en veel kennis en kunde werd het aanbod nog sterker dan het al was.

2023 
‘’Één naam, één doel.’’ Met die zin maakten wij in 2023 bekend dat we Farmonie en Schipper Farmtech niet alleen samen ging werken, maar ook verder ging onder één naam. Dankzij de samenwerking hebben wij ons aanbod en onze diensten verder kunnen optimaliseren en de continuïteit van ons bedrijf waarborgen. De overstap naar het voeren van één naam is een logisch gevolg uit deze succesvolle samenwerking.

Huidige status
Farmonie FarmTech is de betrouwbare partner voor de moderne melkveehouder. Wij hebben een team van zo’n 50 medewerkers die klaar staan om je te ondersteunen op het gebied van melkwinning, stalinrichting en koelsystemen. Dankzij ons team kunnen wij de service blijven bieden die je als klant van ons gewend bent. Nu én in de toekomst.

FFA-_z6f2630-conceptbewerking-HR-1.jpg

Vacatures

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor werken bij Farmonie FarmTech.
Maar uiteindelijk is je gevoel het belangrijkste . Het gevoel dat iedereen binnen ons bedrijf in meer of mindere mate heeft; het gevoel van trots. We doen het samen en werken met veel plezier. Bekijk de video hieronder maar en je begrijpt meteen wat we bedoelen.
We zijn trots op onze boeren, trots op ons vak en trots op onze mensen.

Bekijk vacatures
FFA-_z6f2734-conceptbewerking-HR-2.jpg

Onze specialisten

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Wilp en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

Lees meer over team
FFA-_z6f3123-conceptbewerking-HR-4.jpg

Concepten

Als melkveehouder doe je er alles aan om je melkveebedrijf zo optimaal mogelijk te laten functioneren en ervoor te zorgen dat het de koeien aan niks ontbreekt. Om dit voort te zetten moet je soms kleine stappen zetten, maar soms grote. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het voor je realiseren. Via deze pagina lees je alles over de mogelijkheden, of neem contact op met één van onze specialisten.

Lees meer over concepten