FFW-_z6f2831-bedrijfsreportage-LR-106

Namarkt artikelen

Melkveehouderij artikelen altijd dichtbij

Kies voor optimale hygiëne in de melkveehouderij

Namarkt artikelen op maat

Wij leveren hygiëne en namarkt artikelen om jouw melkveebedrijf optimaal te laten presteren. Dankzij de diverse filters, reinigingsmiddelen en dierverzorgingsartikelen die wij aanbieden blijft menig melkveebedrijf schoon, blijven koeien gezond, verminderen de ziektekiemen en stijgt de melkkwaliteit. Bij ons ben je altijd verzekerd van persoonlijk advies. Er is namelijk veel keuze als het aankomt op namarkt artikelen en het vinden van de juiste middelen kan een uitdaging zijn, dankzij onze ervaring vinden wij de middelen die bij je bedrijf past. Onze routerijder/verkoper komt graag langs om de namarkt artikelen op locatie te brengen.

Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Liners

Dat goede liners / tepelvoering van cruciaal belang is in de melkveehouderij is bekend. Liners hebben directe invloed op de melkstroom, melkkwaliteit en de gezondheid van de uiers van de koeien. Door te zorgen voor de juiste pasvorm en regelmatige vervanging van tepelvoeringen kunnen infecties en mastitis voorkomen worden. Ons team is volledig op de hoogte van de nieuwste liners en gebruiksmogelijkheden. Meer weten over tepelvoering?

Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Ontdek de FutureCow® voorbehandelborstel - de alles-in-één oplossing voor melkveehouders. Deze borstel reinigt, stimuleert en droogt de spenen in één handeling, waardoor arbeid en kosten voor doeken en middelen worden bespaard. Met de gestroomlijnde en consistente voorbehandeling optimaliseer je het melkproces, verbeter je de productie en melkkwaliteit, en verkort je de melktijden. De FutureCow voorbehandelborstel maakt melken efficiënter.

Interesse in de FutureCow voorbehandelborstel? Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

FutureCow

Goede hygiëne is een vereiste binnen de melkveehouderij. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingsmiddelen en adviseren je graag welke middelen geschikt zijn voor jouw melkveehouderij. Denk hierbij aan dipmiddelen, ontsmettingsmiddelen, bestrijdingsmethodes. Maar ook producten voor de persoonlijke hygiëne zoals overalls, laarzen, handzeep etc. Bij ons vind je alles voor goede hygiëne van de koeien, de stal en de melkveehouder.

Hygiëne artikelen bestellen? Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Waarmee kan ik je helpen?

Neem vrijblijvend contract op

Verbetering van de bedrijfsprestaties dankzij optimale hygiëne

Goede hygiëne in de melkveehouderij is van vitaal belang om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de koeien te waarborgen. Wij adviseren je graag welke producten geschikt zijn voor jouw bedrijf en geven je antwoord op vragen als:

- Welke tepelvoering past bij jouw melkmachine en jouw veestapel?
- Is de FutureCow Voorbehandelborstel iets voor jouw bedrijf?
- Hoe kan ik uierinfecties voorkomen?
- Hoe los ik melkkwaliteitsproblemen op?

Persoonlijk en dichtbij
Ieder melkveebedrijf, iedere melkveehouder, iedere veestapel is anders. Het vinden van de juiste producten vraagt dan ook om kennis van zowel de middelen als de melkveesector. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd en volgen met regelmaat cursussen over de diverse artikelen die er beschikbaar zijn op het gebied van hygiëne en reinigingsmiddelen. Ook zijn wij dankzij onze routerijder / verkoper altijd dichtbij en leveren we de producten bij jou bedrijf.

Investeren in hygiëne met rendement
Door te investeren in goede hygiëne en dierverzorgingsartikelen kan je als melkveehouder de gezondheid en het welzijn van je koeien bevorderen, de melkkwaliteit verbeteren en de algehele bedrijfsprestaties optimaliseren.

Meer weten over onze namarkt, hygiëne en reinigingsmiddelen? Neem contact op met onze verkopers via 085-9020211.

Farmonie Farmtech Concepten

Voor elke situatie de juiste toepassing

Werken met Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Wilp en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

Wat hebben wij te bieden?

  • Beschikken over veel kennis en kunde
  • Dankzij onze 3 vestigingen zijn we altijd in de buurt
  • Kwaliteitsmerken: GEA / Royal de Boer / JAPY
  • Wij kennen onze klanten en zijn betrokken
  • Uitstekende service en 24/7 bereikbaar zijn is de norm

Klantverhalen

Farmonie FarmTech namarkt artikelen

Leer van de ervaringen van anderen
Een nieuwe melkstal, melkrobot, aanpassingen in je stalinrichting. Het zijn grootse veranderingen waarbij je de keuze goed doordacht wil maken. Wij hebben praktijkervaringen verzameld zodat jij dankzij collega melkveehouders kan ontdekken wat bij jou en je bedrijf past.

Offerte aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze namarkt artikelen voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.