Farmonie FarmTech nieuwswaardigheden

Wat gebeurt er zoal in de melkveehouderij? Welke keuzes maken collega melkveehouders? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Op vragen als deze krijg je antwoord op onze nieuwspagina. Hier delen wij het laatste nieuws op het gebied van melkwinning, stalinrichting, voertechniek, mesttechniek, hyiëne en meer. Maar ook geven we een kijkje achter de schermen en houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Goed als inspiratiebron voor je eigen melkveebedrijf.
 

Hoewel de locatie verandert, blijven we uiteraard toegewijd aan onze klanten en vestigen we ons midden in het werkgebied. Onze nieuwe plek vind je aan de Watermanstraat 23 in Apeldoorn.

We zijn er ons van bewust dat het voor jou als klant wellicht fijn is om te weten wie je eerste aanspreekpunt is, nu wij dankzij deze samenwerking een groter werkgebied hebben gekregen.

Wat een mooie dag was gisteren tijdens de GEA DairyRobot Belevingsdag! Een grote groep geïnteresseerde melkveehouders liet zich uitgebreid informeren over de GEA DairyRobot R9500.

FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f3298-bedrijfsreportage-LR-245.jpg

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten