Op zaterdag 14 september 2024 ben je van harte welkom op de Open Dag bij melkveebedrijven van de Brake en Spronk in Oosterwolde. Aan de Kleine Woldweg nummer 19 & 34 (tegenover elkaar) vind je de boerenbedrijven. Hier word gemolken met de GEA DairyRobot R9500, een mooi moment om deze in actie te zien en er is meer te ontdekken. 

Op donderdagavond 27 juni 2024 hebben wij samen met andere bedrijven een open avond georganiseerd bij de familie van den Berg- Lanting in Terschuur. In november 2023 hebben zij twee nieuwe GEA DairyRobots in gebruik genomen.

Een goed stalklimaat is noodzakelijk voor de prestaties en het comfort van de koeien. Een te warm of juist te koud klimaat kan enorm veel impact hebben op de koe. 

Herm Jan is specialist op het gebied van klimaatbeheersing en ventilatiemogelijkheden voor stallen. In deze video geeft hij tips en informatie op het gebied van ventilatiemogelijkheden. 

Op donderdag 27 juni ben je van harte welkom in de melkstal van de familie Van den Berg - Lanting in Terschuur. Zo ontdek je zelf of de GEA DairyRobot ook iets voor jou is. 

FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f3298-bedrijfsreportage-LR-245.jpg

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten