Farmonie FarmTech nieuwswaardigheden

Wat gebeurt er zoal in de melkveehouderij? Welke keuzes maken collega melkveehouders? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Op vragen als deze krijg je antwoord op onze nieuwspagina. Hier delen wij het laatste nieuws op het gebied van melkwinning, stalinrichting, voertechniek, mesttechniek, hyiëne en meer. Maar ook geven we een kijkje achter de schermen en houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Goed als inspiratiebron voor je eigen melkveebedrijf.
 

‘Ik wist niet dat de uiers zo secuur worden gedipt met de GEA melkrobot’

Dit was één van de vele positieve opmerkingen die wij hoorden tijdens de presentatie van de GEA DairyRobot Belevingsdag. Deze keer waren wij te gast bij de familie Schaap – van Houwelingen in Eemdijk. Tijdens deze dag konden geïnteresseerde melkveehouders zelf ervaren hoe onze GEA DairyRobot werkt.

Afgelopen woensdag 20 maart hebben wij een succesvolle belevingsdag gehad bij de familie Slagman in Joppe. Tijdens deze dag hebben wij in de ochtend samen met ForFarmers uitleg gegeven over automatisch melken.

Een krachtige voeraanschuifrobot met ongekende visuele kwaliteiten, dat is de Nimbo voeraanschuifrobot in een notendop. Per toeval stuitten wij op deze robot. Na grondige tests bleek het een verrassend goede en betrouwbare voeraanschuifrobot. Zodoende namen wij contact op met Sveaverken met de vraag of wij de Nederlandse importeur van de Nimbo mochten worden. 

Nu mogen wij met veel enthousiasme aankondigen dat wij dit importeurschap hebben verworven! 

De temperaturen gaan langzaam maar zeker wat omhoog. Op dit moment is er nog geen reden om de ventilatoren aan te zetten, maar voor je het weet wordt het weer warm in de stal met alle gevolgen van dien. Wees dit voor en investeer nu in klimaatbeheersing. Royal de Boer heeft enkele nieuwe modellen en noviteiten die we graag met je delen.

FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f3298-bedrijfsreportage-LR-245.jpg

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten