Altijd dichtbij en bereikbaar

Farmonie FarmTech

Wij staan voor je klaar. Zowel voor advies als voor praktische vraagstukken. Met onze 24/7 bereikbaarheid staan we paraat voor snelle oplossingen bij storingen. En of je nu een vraag hebt of technische ondersteuning nodig hebt, wij zijn dichtbij en staan klaar om te helpen. Neem contact met ons op en ervaar de betrouwbare service waar wij om bekend staan.

Wil je via What's app bestellen? Dat kan! Magazijn app; 970 13897604.

Contact

Vestiging Lichtenvoorde

Koningslinde 22
7131 MP. Lichtenvoorde

Vestiging Apeldoorn

Watermanstraat 23
7324 AJ. Apeldoorn

Vestiging Putten

Leembruggerweg 3a
3882 RV. Putten
FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f3298-bedrijfsreportage-LR-245.jpg

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten