Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak, trots op onze mensen

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor werken bij Farmonie FarmTech. Maar uiteindelijk is je gevoel het belangrijkste . Het gevoel dat iedereen binnen ons bedrijf heeft: het gevoel van trots. We doen het samen en werken met veel plezier. We zijn trots op onze boeren, trots op ons vak en trots op onze mensen.

Waarom werken bij Farmonie FarmTech?

  • Aan de slag in de agrarische sector
  • Werken met trots en plezier
  • Doorgroei- en leermogelijkheden 
  • Gedreven en gezellig team
  • Goede beloning

Monteur Stalinrichting

Putten
32 - 38 uur p/w

Ben jij de montagemedewerker die splinternieuwe stalinrichting wil installeren in koeienstallen? En die het als de ultieme uitdaging ziet om te sleutelen aan bestaande stallen om ze weer optimaal te laten draaien? Lees dan zeker verder! Als monteur stalinrichting bij Farmonie FarmTech zijn jouw dagelijkse werkzaamheden altijd divers. In samenwerking met top collega’s ga je aan de slag met nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten in de wereld van de melkveehouderij.

Meer informatie
FFW-_z6f3113-bedrijfsreportage-LR-174

Hey, monteur of elektromonteur! Ben jij op zoek naar echt een andere baan? Een baan waar je elke dag op pad gaat van stal tot stal en bezig bent met de nieuwste technieken. Een baan in de vernieuwende agrarische wereld waar je aan de slag gaat met de nieuwste technologieën? Dan is de functie van onderhoud- en servicemonteur iets voor jou! 

Meer informatie
FFW-_z6f2667-bedrijfsreportage-LR-54

Hou jij van techniek én wil jij graag aan het werk in de agrarische sector? Wil jij veel afwisseling in je werk, ga je graag op pad en werk je het liefst op verschillende locaties? Dan past het werk van onderhoud- en servicemonteur in de melkvee- en installatietechniek helemaal bij jou! Bij ons kan je dit prachtige vak leren. Werken en leren combineren, uit ervaring weten wij dat dat de perfecte combinatie is! Een betere (en leukere) manier om te leren is er namelijk niet. Via ons kan je een BBL traject starten, maar we maken ook graag kennis met je als je een carrièreswitch wil maken.

Meer informatie
FFW-_z6f2683-bedrijfsreportage-LR-59
FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f3298-bedrijfsreportage-LR-245.jpg

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten