Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak, trots op onze mensen

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor werken bij Farmonie FarmTech. Maar uiteindelijk is je gevoel het belangrijkste . Het gevoel dat iedereen binnen ons bedrijf heeft: het gevoel van trots. We doen het samen en werken met veel plezier. We zijn trots op onze boeren, trots op ons vak en trots op onze mensen.

Waarom werken bij Farmonie FarmTech?

  • Aan de slag in de agrarische sector
  • Werken met trots en plezier
  • Doorgroei- en leermogelijkheden 
  • Gedreven en gezellig team
  • Goede beloning

HR-Adviseur

Apeldoorn
24 / 28 uur

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie als HR-Adviseur in een groeiende organisatie waar jouw expertise het verschil maakt? Lees dan zeker verder! Als HR-Adviseur bij Farmonie FarmTech ben jij dé motor achter de organisatorische ondersteuning van onze diverse afdelingen, met focus op personeelszaken. Daarbij ben jij de rechterhand van ons managementteam. Jouw rol is cruciaal in het bevorderen van samenwerking tussen verschillende afdelingen.

Meer informatie
team foto farmonie farmtech

Als organisatietalent snap jij volkomen hoe onmisbaar een goed lopende service- en onderhoudsplanning is, met name binnen een groeiend bedrijf. En precies om die reden zijn wij op zoek naar jou. Want jij kan met jouw organisatie skills ons groeiende bedrijf verder helpen. Een mooie uitdaging waar jouw vaardigheden echt tot hun recht komen.

Meer informatie
FFW-_z6f2461-bedrijfsreportage-LR-10

Wil jij graag je commerciële skills inzetten binnen de agrarische sector? Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij jij de spil bent tussen de klanten, accountmanagers, magazijn en routeverkopers? Lijkt het je mooi om aan de slag te gaan in de innovatieve wereld van de melkveehouderij? Dan hebben wij dé functie voor jou!

Meer informatie
FFW-_z6f2462-bedrijfsreportage-LR-11

Hey, monteur of elektromonteur! Ben jij op zoek naar echt een andere baan? Een baan waar je elke dag op pad gaat van stal tot stal en bezig bent met de nieuwste technieken. Een baan in de vernieuwende agrarische wereld waar je aan de slag gaat met de nieuwste technologieën? Dan is de functie van onderhoud- en servicemonteur iets voor jou! 

Meer informatie
FFW-_z6f2667-bedrijfsreportage-LR-54

Hou jij van techniek én wil jij graag aan het werk in de agrarische sector? Wil jij veel afwisseling in je werk, ga je graag op pad en werk je het liefst op verschillende locaties? Dan past het werk van onderhoud- en servicemonteur in de melkvee- en installatietechniek helemaal bij jou! Bij ons kan je dit prachtige vak leren. Werken en leren combineren, uit ervaring weten wij dat dat de perfecte combinatie is! Een betere (en leukere) manier om te leren is er namelijk niet. Via ons kan je een BBL traject starten, maar we maken ook graag kennis met je als je een carrièreswitch wil maken.

Meer informatie
FFW-_z6f2683-bedrijfsreportage-LR-59
FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3059-bedrijfsreportage-LR-163

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f3298-bedrijfsreportage-LR-245.jpg

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten