Over ons

Farmonie FarmTech, alles voor de moderne melkveehouder

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. Dagelijks ondersteunen en adviseren wij melkveehouders in Midden- en Oost-Nederland en helpen wij hen hun bedrijf te optimaliseren. Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Voordelen van Farmonie

 

  • Totaalpakket voor de moderne melkveehouder
  • Meer dan 75 jaar ervaring in de melkveehouderij
  • 50 gedreven, enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers
  • Voor de melkveehouderij in Midden- en Oost-Nederland
  • Kwaliteitsmerken als GEA en Royal de Boer
  • 24/7 bereikbaar

Werken bij

Trots op onze boeren, trots op ons vak en trots op onze mensen

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor werken bij Farmonie FarmTech. Maar uiteindelijk is je gevoel het belangrijkste. Het gevoel dat iedereen binnen ons bedrijf heeft; het gevoel van trots. We doen het samen en werken met veel plezier. We zijn trots op onze boeren, trots op ons vak en trots op onze mensen.

Historie

Meer dan 75 jaar ervaring in de melkveehouderij

Farmonie FarmTech staat bekend als dé aanbieder van totaalpakketten op het gebied van melkwinning en stalinrichting voor de moderne melkveehouder. Dat word je niet maar zo, daar gaan vele tientallen jaren aan ervaring, kennis en kunde aan vooraf. Hoe is Farmonie FarmTech het bedrijf geworden wat het nu is? Farmonie FarmTech kent haar oorsprong in verschillende familiebedrijven. Stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren actief zijn in de melkveehouderij.

Nieuws

Farmonie FarmTech nieuwswaardigheden

Wat gebeurt er zoal in de melkveehouderij? Welke keuzes maken collega melkveehouders? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Op vragen als deze krijg je antwoord op onze nieuwspagina. Hier delen wij het laatste nieuws op het gebied van melkwinning, stalinrichting, voertechniek, mesttechniek, hyiëne en meer. Maar ook geven we een kijkje achter de schermen en houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Goed als inspiratiebron voor je eigen melkveebedrijf.
 

Nieuws

Farmonie Farmtech Concepten

Voor elke situatie de juiste toepassing