RoboPusher Nimbo_cover_pc

Voertechniek

Nauwkeurig en flexibel beheer van je voerstrategie

Voertechniek voor betere voeropname

Mogelijkheden voor een efficiëntere voerstrategie

Een goed doordacht voersysteem draagt bij aan een betere voeropname en hogere melkproductie. Als melkveehouder kan je veel tijd kwijt zijn aan het zo optimaal mogelijk aanbieden van gemengde rantsoenen. Dankzij de voerrobots van GEA kan je nauwkeuriger je voerstrategie beheren én krijg je meer flexibiliteit in je dagelijkse werkzaamheden.

Voeraanschuifrobot Nimbo

Ben jij op zoek naar een voeraanschuifrobot die écht het verschil maakt voor jouw melkveebedrijf? Een voeraanschuifrobot die jouw werk efficiënter maakt én zorgt voor betere resultaten? Een voerrobot zonder poespas die gewoon zijn werk goed doet?  Kies dan voor de Nimbo van Sveaverken. Deze voeraanschuifrobot is ongekend sterk op het gebied van visuele navigatietechnologie en is daarom een aanwinst voor jouw melkveebedrijf.
 

Kijk voor meer informatie op onze uitgebreide informatiepagina of neem contact op met onze verkopers.

Voeraanschuifrobot Nimbo

Deze voerrobot van GEA is een echte alleskunner. De voerrobot F4500 weegt, mengt en vervoert vers voer voor wel 300 dieren. Een voerrobot die echt werk uit handen neemt! Deze robot zorgt ervoor dat voerrantsoenen perfect worden bereid volgens de ingestelde voercycli. Bovendien schuift de robot het voer aan tijdens en tussen de cycli. Daarnaast kan de F4500 voerrobot ook de voeropname en de voerresten meten zodat je op basis daarvan de rantsoenen kan aanpassen om de voerefficiëntie te verbeteren.

Kijk voor meer informatie op de website van GEA of neem contact op met onze verkopers.

Voerrobot F4500

Voerstations zijn de plek waar koeien krachtvoer tot zich nemen. Een goed ingesteld en onderhouden voerstation leidt tot de beste resultaten:
               - Optimale opnamen van het voer
               - Goede conditie van de koe
               - Hogere melkproductie


Farmonie FarmTech is gespecialiseerd in voerstations. Wij plaatsen, installeren en onderhouden de voerstations zodat je het beste resultaat uit je voerstation haalt.

Kijk voor meer informatie op de website van GEA of neem contact op met onze verkopers.

Voerstations

De F4800 is een voeraanschuifrobot die echt het verschil kan maken op je bedrijf. Dankzij deze voeraanschuifrobot – de naam zegt het al – hoef je zelf geen voer meer aan te schuiven. Hierdoor komen koeien vaker naar het voerhek, nemen ze meer droge voeding op en dat zorgt voor een hogere melkproductie. Daarnaast neemt de voerrobot veel werk uit handen want hij zorgt ervoor dat de voeding exact met regelmaat exact tot het voerhek geschoven wordt. Een win – win situatie. Kijk voor meer informatie op de website van GEA of neem contact op met onze verkopers.

Voeraanschuifrobot F4800

Waarmee kan ik je helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Voertechniek

Betere voeropname en hogere melkproductie

Goede voeding is essentieel voor de gezondheid van koeien. Maar niet alleen de kwaliteit van de voeding is van belang ook de hoeveelheden en het frequent aanbieden van voeding spelen mee. Voor melkveehouders kan voertechniek het verschil maken. Automatische voersystemen zorgen ervoor dat de koeien optimaal worden gevoed en het verlicht het werk. Er zijn verschillende soorten voersystemen beschikbaar, waaronder automatische voersystemen en voerrobots.

Voer(aanschuif)robots
Een voerrobot is een geautomatiseerd systeem dat voer aanschuift of zelfs voer mengt, weegt en ververst. Het systeem wordt geprogrammeerd om op bepaalde tijden en hoeveelheden voer te verstrekken. Dit zorgt ervoor dat de koeien het voer beter opnemen en als melkveehouder bespaar je tijd. Welke voerrobot geschikt is voor jouw bedrijf hangt af van diverse factoren. Wij komen graag langs om de stal te bekijken en een persoonlijk advies te geven. Zo weet je zeker dat je investeert in een systeem dat bij jouw bedrijf past.

Voertechniek om je bedrijf te optimaliseren
Dat voeding van groot belang is voor de gezondheid van koeien mag duidelijk zijn. Maar dat automatische voersystemen een groot verschil kunnen maken voor de melkproductie is voor veel melkveehouders nog niet zo bekend. Een melkveehouder over zijn ervaring met de voeraanschuifrobot van GEA: ‘’Het maakt het werk in de stal een stuk makkelijker. Ik hoef niet meer een aantal keer per dag het voer aan te schuiven met de trekker. Dat geeft toch echt wel een stukje rust naast alle andere werkzaamheden. Daarnaast is het voor de koeien beter dat het voer nu met regelmaat bereikbaar is. Daardoor maken ze toch snel weer hun gang naar het voerhek.’’

24/7 service en kwaliteit  
Heb je interesse in voertechniek van GEA dan ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht er toch een storing optreden dan zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar en staan wij in direct voor je klaar. Ook voor onderhoud zit je bij ons goed. Goede service is voor ons van groot belang, want wij willen de partij zijn waar jij op kan bouwen.

Farmonie Farmtech Concepten

Voor elke situatie de juiste toepassing

Werken met Farmonie FarmTech

Trots op onze boeren, trots op ons vak

Dagelijks voorzien wij melkveehouders van innovatieve oplossingen voor efficiënte en duurzame melkwinning, stalinrichting en koeltechniek. Vanuit onze drie vestigingen; In Putten, Wilp en Lichtenvoorde zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij genieten van ons werk en zetten ons in om écht het verschil te maken voor ons boeren. Dit levert mooie resultaten op en wij zien dat onze klanten daarvan profiteren. Dit maakt ons trots op ons vak, maar bovenal trots op onze boeren.

  • Beschikken over veel kennis en kunde
  • Dankzij onze 3 vestigingen zijn we altijd in de buurt
  • Kwaliteitsmerken: GEA / Royal de Boer / JAPY
  • Wij kennen onze klanten en zijn betrokken
  • Uitstekende service en 24/7 bereikbaar zijn is de norm

Klantverhalen

Farmonie FarmTech voertechniek

Leer van de ervaringen van anderen
Een nieuwe melkstal, melkrobot, aanpassingen in je stalinrichting. Het zijn grootse veranderingen waarbij je de keuze goed doordacht wil maken. Wij hebben praktijkervaringen verzameld zodat jij dankzij collega melkveehouders kan ontdekken wat bij jou en je bedrijf past.

Offerte aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze voertechnieken voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.