FFW-_z6f2979-bedrijfsreportage-LR-138

Onderhoud- & Servicemonteur

Lichtenvoorde / Apeldoorn / Putten 32 - 38 uur p/w

Aan de slag als

Onderhoud- & Servicemonteur

Hey, monteur of elektromonteur! Ben jij op zoek naar echt een andere baan? Een baan waar je elke dag op pad gaat van stal tot stal en bezig bent met de nieuwste technieken. Een baan in de vernieuwende agrarische wereld waar je aan de slag gaat met de nieuwste technologieën? Dan is de functie van onderhoud- en servicemonteur iets voor jou! 

Meer weten over deze functie? Mail Pascal Giesen, personeelszaken@farmonie.nl of bel 085-9020211

Lees meer over deze functie hieronder.

Onderhoud- & Servicemonteur in het kort:

 • Werken in de agrarische sector
 • Hecht, gezellig en gemotiveerd team
 • Goed salaris
 • 32-38 uur 
 • Baan met veel afwisseling 

Dagindeling - Onderhoud- & Servicemonteur

Hoe jouw dat eruit ziet

7:45

Start van de dag

Je komt aan op de zaak en neemt even kort de dag door. Wat staat er vandaag allemaal op de planning?

8:15

Start van je eerste klus

Aangekomen op de klus. Je overlegt even met de melkveehouder of er nog speciale dingen zijn waar je op moet letten. Dat is niet het geval. Je kan beginnen met onderhoud plegen.

9:30

Koffie aan de keukentafel

De melkveehouder komt je halen, tijd voor koffie. Aan de keukentafel praten jullie gezellig even bij.

11:00

Testen

Je schiet al aardig op. Tussendoor voer je wat testjes uit om te kijken of je werk het gewenste resultaat heeft.

12:30

Lunch

Tijd voor de lunch. En het leuke van werken op de boerderij is dat je nog weleens wat lekkers krijgt.

15:00

Klaar is de klus

Je merkt dat het onderhoud effect heeft, de robot werkt al soepeler dan vanmorgen. Leuk om te zien dat de robot beter melkt door het werk dat jij hebt gedaan.

17:00

De dag zit erop

Mooi dagje achter de rug. Een tevreden klant en zelf ook veel plezier gehad. Op naar morgen, dan ga je samen met je collega Sietse op pad.

Meer over deze baan

Onderhoud- & Servicemonteur

Er zijn redenen genoeg om te kiezen voor werken bij Farmonie FarmTech. Maar uiteindelijk is je gevoel het belangrijkste. We doen het samen en werken met veel plezier. We zijn trots op onze boeren, trots op ons vak en trots op onze mensen.

Machtig mooi wark
Er zijn 2 takken binnen ons bedrijf; onderhoud en montage. Daarnaast heb je ook nog de storingen en de daarbij horende storingsdiensten. Wat ons werk verder nog onderscheid is dat je ook werkt aan conventionele stallen en dus niet alleen werkt aan de melkrobot. Precies deze afwisseling zorgt voor plezier in je werk. De ene dag ben je de hele dag druk bezig met onderhoud op een boerderij, de dag erop heb je een montageklus die enkele dagen duurt.

Omdat er verschillende machines 24/7 draaien, kan het gebeuren dat er hulpvragen komen. Ook 's nachts en in het weekend. Dat is bij ons goed geregeld en wordt uiteraard ook ruim beloond (een weekend storingsdienst levert je minimaal €125,- op!). En doordat er steeds meer monteurs bij komen, hoef je deze dienst minder vaak te draaien.

Ontwikkeling
Voor zowel starters als meer ervaren monteurs zijn er voldoende kansen om je te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Geen ervaring? Dan ga je een BBL opleiding Mechatronica volgen op MBO niveau 3 of 4. Deze opleiding betalen wij volledig voor je en je schooldag wordt ook doorbetaald. Perfecte deal, toch? Al meer ervaring? Dan begin je met een 3-daagse cursus bij GEA, zodat je precies weet hoe de melkrobot werkt. Daarnaast kan je altijd bij ons aankloppen als je een cursus wil volgen om je verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?
Iemand die een hart voor de agrarische sector heeft. Je hoeft echt niet zelf van een boerderij te komen, maar het is wél belangrijk dat je gevoel hebt bij het boerenleven. Ook vinden we het belangrijk dat je van het sociale aspect van het werk houdt, dat hoort er namelijk echt bij. Een praatje houden met de boeren waar je komt, dat maakt het werk extra mooi. We kijken verder dan je cv, boerenverstand vinden we belangrijker. Ervaring is prettig, maar zeker niet vereist. We willen je namelijk alles leren, zeker in combinatie met de opleiding die we voor je betalen. Als jij maar gemotiveerd bent, weten we zeker dat we er samen iets moois van maken!

Dag meelopen
Wil je in de praktijk zien of dit werk iets voor jou is? Loop dan eens een dag mee met een ervaren monteur. Zeker weten dat je enthousiast wordt!

Waarom werken bij Farmonie FarmTech?

 • Werken op veel verschillende locaties
 • Veel klantcontact met onze melkveehouders
 • Een 4-daagse werkweek is zeker bespreekbaar
 • Gedreven en gezellig team
 • Afwisseling in werkzaamheden
 • Storingsdiensten en overuren worden ruim vergoed

Meer weten over de functie van onderhoud- & servicemonteur?

Neem contact op met

Sollicitatie

Onderhoud- & Servicemonteur

Ben je enthousiast over de functie van onderhoud- & servicemonteur? Solliciteer dan direct en vul het formulier in. Heb je geen CV en Motivatiebrief bij de hand? Dat geeft niet, vul je gegevens in dan nemen wij contact met je op. 

Alvast bedankt voor je sollicitatie!