Goed voorbereid de zomer in met klimaatbeheersing van Royal de Boer

De temperaturen gaan langzaam maar zeker wat omhoog. Op dit moment is er nog geen reden om de ventilatoren aan te zetten, maar voor je het weet wordt het weer warm in de stal met alle gevolgen van dien. Wees dit voor en investeer nu in klimaatbeheersing. Royal de Boer heeft enkele nieuwe modellen en noviteiten die we graag met je delen.

  • Blast-fan vervangt de AC-Boxfan

De 36’’ Blast Fan is een direct aangedreven ventilator met een 0,5 KW IE5 motor. De 50’’ Blast Fan is een V-Snaar aangedreven ventilator met een 1,1 KW IE3 Motor. De ventilator heeft meerdere montage mogelijkheden en is daarmee in meerdere stalsituaties gemakkelijk op te hangen.

  • Nieuwe 61cm BasketFans voor verkoeling in de melkstal/melkrobot en het verjagen van vliegen

Naast de al bekende 91cm (36’’) Basket Fan is er nu ook een 61 cm (24”) variant verkrijgbaar. Deze zijn uitermate geschikt om toe te passen in de melkstal / melkrobot voor verkoeling en om vliegen te verjagen. De ventilatoren kunnen handmatig gestart worden, maar er is ook een besturing beschikbaar die ze op ingestelde temperatuur aan of uitschakelt.

  • T-Control: eenvoudige besturing voor frequentie gestuurde ventilatoren

De T-control is de meest eenvoudige besturing voor ventilatoren met een frequentiesturing  (0-10V signaal). De ventilator wordt geheel automatisch op temperatuur gestuurd.

  • Plus Touch: bestuur meerdere typenventilatoren en soaking lines aan met één apparaat

De Plus Touch is geschikt voor stallen waarin meerdere type ventilatoren, meerdere groepen ventilatoren of soaking-lines aangestuurd moeten worden. De besturing kan zowel frequentie gestuurde, niet toerengeregelde (aan/uit), als 230V variabel toerental ventilatoren aansturen.

Meer weten over de mogelijkheden van klimaatbeheersing? Neem contact op met Herm Jan van Beek, onze specialist op het gebied van stalinrichting en klimaatbeheersing 085-9020211.