DairyRobot R9500 in Vreden

Wat een prachtige opstart hebben we gehad met de DairyRobot R9500 in Vreden

Gekozen toepassing

  • GEA DairyRobot R9500 

Het is altijd geweldig om ervaren robotmelkers te zien genieten van de resultaten van hun nieuwe melkrobot. Want als je als melkveehouder al 13 jaar actief bent in het melken met een melkrobot, dan weet je precies wat voor jou belangrijk is. In dit geval stond gebruiksgemak en het streven naar een betere uiergezondheid bovenaan het lijstje en daarom werd er gekozen voor de GEA DR9500.

Dankzij de compacte afmetingen van de GEA melkrobot kon deze probleemloos in de bestaande stal worden geïntegreerd, met minimale verbouwingen.

Zelfs de koeien lijken blij te zijn met de komst van de groene melkrobot wat ze laten al mooie prestaties zien!

We wensen de melkveehouders veel melkpezier namens het team van Farmonie FarmTech!

FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3194-bedrijfsreportage-LR-199.jpg

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f2777-bedrijfsreportage-LR-83

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten