Ontdek zelf de DairyRobot R9500

Als je overweegt om te gaan melken met een melkrobot, hoe kom je er dan achter of dit bij je past? Onze tip: ervaar het zelf! Daarom organiseren wij DairyRobot Belevingsdagen. Ontdek, ervaar en zie wat de mogelijkheden zijn van het melken met een GEA DairyRobot R9500.

Geplande belevingsdagen

 

  • Op dit moment zijn er nog geen data bekend

DairyRobot Belevingsdag

Al eerder organiseerden wij DairyRobot belevingsdagen. Iedere keer zijn er weel veel geïnteresseerde melkveehouders die zelf willen zien wat deze melkrobot in huis heeft. Daarom organiseren wij op 22 november weer een DairyRobot Belevingsdag. Als je overweegt om te gaan melken met een melkrobot is dit dé manier om erachter te komen of het ook bij jou en je bedrijf past.

  • Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn van de GEA DairyRobot
  • Ervaar in de stal hoe de melkrobot melkt
  • Stel vragen aan een collega melkveehouder over zijn ervaringen
  • Laat je informeren over arbeidsgemak, dierwelzijn en voermanagement

Met dank aan melkveehouders, die graag hun ervaringen delen met de GEA melkrobot, kunnen wij deze belevingsdagen organiseren.

Één van de vorige deelnemers over de belevingsdag: ''Wij willen nog zeker 15 jaar melken en zijn op zoek naar meer flexibiliteit en arbeidsverlichting. Je wordt toch ouder en dan is het fijn als je niet dagelijks meer hoeft te melken, met het oog op de toekomst vinden wij het belangrijk om dit juist nu goed uit te zoeken.’’

Meer weten over de belevingsdag? Neem contact met ons op via 085 - 9020211 of stuur een e-mail naar info@farmoniefarmtech.nl.  

 
FFW-_z6f3269-bedrijfsreportage-LR-232

Onze werkwijze

Als melkveehouder zoek je een betrouwbare partner die kennis en ervaring heeft op het gebied van mekwinning, stalinrichting, koelen, voertechniek en meer. Een partij die betrouwbaar is, 24/7 voor je klaar staat én de melkveehouderij kent als geen ander. Als Farmonie FarmTech zijn wij de partner die je zoekt. 

Lees meer over ons
FFW-_z6f3194-bedrijfsreportage-LR-199.jpg

Onze specialisten

Dankzij ons team van zo’n 50 medewerkers staan wij garant voor service en kwaliteit. Dit in combinatie met het dealerschap van o.a. GEA en Royal de Boer bieden wij een totaalpakket voor de moderne melkveehouder.

Lees meer over team
FFW-_z6f2777-bedrijfsreportage-LR-83

Concepten

Als melkveehouder zet je voor de voortgang van je bedrijf soms grote en soms kleine stappen. Denk hierbij aan een renovatie, een uitbreiding of het automatiseren van je melkveebedrijf. Voor welke stap jij ook staat, wij adviseren je graag en kunnen het realiseren.

Lees meer over concepten