FFW-_z6f2467-bedrijfsreportage-LR-12

Commercieel medewerker binnendienst

Apeldoorn 32 - 38 uur p/w

Aan de slag als

Commercieel medewerker binnendienst

Wil jij graag je commerciële skills inzetten binnen de agrarische sector? Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij jij de spil bent tussen de klanten, accountmanagers, magazijn en routeverkopers? Lijkt het je mooi om aan de slag te gaan in de innovatieve wereld van de melkveehouderij? Dan hebben wij dé functie voor jou!

Meer weten over deze functie? Mail Marinus de Wolde (teamleider commercie), personeelszaken@farmoniefarmtech.nl of bel 085-9020211

Lees meer over deze functie onder onderstaande foto's.

Commercieel medewerker in het kort:

  • Dankzij jou verloopt het klantcontact optimaal 
  • Hecht, gezellig en gemotiveerd team
  • Goed salaris
  • 32 - 38 uur
  • Apeldoorn 

Meer over deze baan

Commercieel medewerker

Wat ga je doen?
In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers, magazijn en routeverkopers. Je zorgt voor een optimale dienstverlening door commerciële vragen te beantwoorden en de juiste informatie te verstrekken. Daarnaast ondersteun je accountmanagers bij het opstellen van offertes en het opvolgen van leads. Het up-to-date houden van het klantarchief is ook jouw verantwoordelijkheid. Door actief de behoeften van klanten te volgen en een goede relatie met hen op te bouwen, draag je bij aan het realiseren van ons doel: van klanttevredenheid naar klantenthousiasme. Daarnaast beheer je de social media kanalen en werk je nauw samen met de afdelingen commercie, administratie en projectbegeleiding. Jouw inzet en samenwerking zijn essentieel om dit doel te bereiken.

Wie ben jij?

- Je hebt MBO/HBO werk- en denk niveau in een commerciële richting
- Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je hebt een commerciële achtergrond en bent enthousiast over de agrarische sector, in het bijzonder de melkveehouderij.
- Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk contact
- Je hebt een klant- en servicegerichte instelling

 

Wij bieden:

- Een uitdagende en afwisselende baan.
- De mogelijkheid om je commerciële skills verder te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de melkveehouderij.
- Een prettige werkomgeving waarin samenwerking centraal staat.
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Meer weten over deze functie? Neem contact op met Marinus de Wolde via personeelszaken@farmoniefarmtech.nl of bel 085-9020 211. We kijken uit naar je reactie!

Bedrijfsinformatie:
Farmonie FarmTech, is ontstaan uit 2 bedrijven, namelijk Farmonie (Lichtenvoorde/ Wilp) en Schipper FarmTech (Putten). Deze 2 bedrijven vormen sinds 2020 samen de kerndealer van GEA in Midden- en Oost-Nederland. De gezamenlijke organisatie is succesvol in het vermarkten van het totale productengamma op het gebied van melktechniek (inclusief de succesvolle GEA DairyRobot R9500), koeling, stalinrichting, mestverwerking en automatisch voeren. Als totaalleverancier voor de melkveehouderij zijn ze in staat turn-key projecten te realiseren op het gebied van (melk)stalinrichting, melkwinning en automatisering. Vanaf de fase van idee tot en met de opstart. Centraal staat de melkveehouders in staat stellen op een rendabele wijze hoogkwalitatieve melk te produceren.

Waarom werken bij Farmonie FarmTech?

  • Aan de slag in de agrarische sector
  • Werken met trots en plezier
  • Doorgroei- en leermogelijkheden 
  • Gedreven en gezellig team
  • Goede beloning

Meer weten over de functie van commercieel medewerker?

Neem contact op met

Sollicitatie

Magazijnmedewerker

Ben je enthousiast over de functie van commercieel medewerker binnendienst? Solliciteer dan direct en vul het formulier in. Heb je geen CV en Motivatiebrief bij de hand? Dat geeft niet, vul je gegevens in dan nemen wij contact met je op. 

Alvast bedankt voor je sollicitatie!